Alla inlägg den 31 januari 2010

Av Malin - 31 januari 2010 18:52

Var som sakt i HBG idag med Marie på fotostudion 15 minutes, Kände inte alls för det när jag gick upp o hade lust o avboka. Men gjorde det inte, gick och mötte Marie & Bengan, Sen åkte vi in till HBG tsm, Väl framme och stylade i håret och sminket så skulle fotograferingen börja:).Marie fick börja  Duktig var hon allt :) Och blev grymt bra fina bilder, Sen var det min tur o Marie sprang o byta om, o jag tog mina kort sen bytade vi fotograf + kläder igen 3 ombyten och 3 olika fotografer. Grymt kul faktiskt, Trodde inte jag skulle tycka det var kul att stå och bli kommenterad, gör si och gör så. Hehe, Men hade inga problem med det:) och blev några RIKTIGT bra bilder över 40 bilder Men valde att bara ta 20 bilder, Dyrt dock, Men ack minne för livet och verkligen värt det tycker jag;) Värsta ångesten om vad och vilka man skulle välja o vilka man inte skulle välja osv, Jisses. satt säkert i 20 min var och valde bilderna OM inte 30 .. hehe, nu kommer även bilderna från studion super nöjd med alla:)


                                      


Är bilder inte FINA?? Jag e SUPER NÖJD:D<3


Väl klara gick vi och käkade sen hem till Gittan och Vicky och umgicks,prata och fikade lite=).

Alltid kul att träffa och umgås med mina tjejer<3.

Sen åkte vi ner till knutpunkten vid tjugo över fyra för o sen åka tåget hem till landskrona, Hemma,tog bussen till mamma, åt,sen gick jag och barnen hem och nu e vi hemma och jag har nyss lagt upp alla bilder på Facebook :).


Ikväll kommer jag bara ta det lungt, E jätte trött efter dagen, och har fruktansvärt ont i min rygg och Nacke,axlar ida:(.

Så blir bara ta de lungt


Kramar Malin


Ovido - Quiz & Flashcards