Alla inlägg under januari 2010

Av Malin - 2 januari 2010 16:26

Idag kom Mathilda och Alexsander hem från Malmö.:) Äntligen,Saknat mina älsklingar, Skönt o ha dom hemma igen:)


Har städat i deras rum idag också och hela lägenheten, Fick sånt ryck innan idag:P.Men men,skönt nu när här e fint och mysigt igen:).. Ställt upp ljus stakare och sånt här hemma lite här och var nu i stora rummet:) Mysigt med tända ljud:)

Alltid tända ljus på kvällarna här hemma när barnen sover och man kollar tv,film lr nått eller bara sitter och myser i soffan under en filt och en bra bok i handen och en varm kopp te:) Så myysigt:)..Hehe..


Tja händer annars idag då? Inte mkt,Nu börjar klockan bli mkt, Barnen har nyss ätit kvällsmat, och dom leker med hunden nu och inne i sitt rum, Så sen blir det sängen för dom om någon timme,


Har nyss vikt tvätt oxå och rensat i gadroberna,:).


När Vi flyttar, och mathilda,alexsander och jag får varsett eget rum  så vet jag exakt hur jag ska inreda deras rum iallafall:).Och även mitt själv.Men det e juh sånt man kommer få ta i ettaper:). Så blir det bra sen:)


Skadade mitt finger innan oxå så e helt öm i det, o naglen e blå/Lila. Suck.Fruktansvärt ont gör och gjorde det, . Men det går väl över när man gifter sig som man säger till barnen när de ramlar och slår sig, Hehe,


Nej göra en kopp Te nu, Det e juh det enda jag lever på i stort sätt te o vatten:/ Äter knappt:/.Men men, Jag över lever:) Huvudsaken e att barnen e mätte o nöjda varje dag:D Vilket dom alltid e, även jag,katten och hunden:)


Nej kopp te nu sen leka med barnen lite innan de blir dax för sängen för de:)..


Ha de bra alla.

Kram Malin

Av Malin - 1 januari 2010 15:37

Ja då var det första dagen på det nya året, Hoppas ni alla hade en trevlig kväll/natt:).


Själv hade vi trevligt, vart bara jag,josse o Ulrik, Men vi hade kul endå:).


Sitter och tänker  på 2 av mina gamla foderhästar. Jojo och Lucky Malou, Jag har ingen bild på dom lr något på datorn mer:(. MEN hittade bilder på oss inne på min gamla bilddagbok som jag inte använder mer för jag har glömt lösenordet, och kommer ej på vilken mail jag registrera den på heller så kan inte få Något nytt!. Snacka om Surt..*grr*.

Men Men, Sen kom jag även på att när jag hade fått lämnat tillbaka Lucky Malou, Jag mådde jätte dålig,var jätte ledsen och viste knappt var jag skulle ta vägen:(.

Så jag gjorde en *minnes* video på henne och mig:) Åh gissa vad!! DEN fans kvar på YouTube.com. Ååh glad jag blev kan ni tro:) Så nu sitter jag här och kollar på den om och om igen och gråter lika mkt varje gång..:'(.

Saknar den hästen jätte mkt, Ja givetvis också jojo den busan, världens goaste ponny och busigast, Åkte av miljoner gånger men lika glad för det var jag och satt upp igen:) Vadå kärlek lixom!.Hehe,

Så nu har jag fått kopierat heela sidan där bilderna e , Och bilder e pytte små:'(. Suck, Så himla surt, Sen även att jag inte kommer ihåg mitt lösenord på den,prövat exakt allt!. Suck.. Men Men, jaja inte hela världen!. Tur den inte e lösenords skyddad:)..Hehe..Så kan gå in o kika då o då=).


Men ni kanske vill se video på mig och Lucky? DOCK inte världens bästa, men det e alltid något, o jag e faktiskt nöjd med den,,<3.. Saknar dig snäckan <3


Här e "filmen".



http://www.youtube.com/watch?v=hYus0KvkofU



Ska göra mig en kopp te nu. ha de bra alla.

Kramar Malin

Ovido - Quiz & Flashcards